fredag 3 juli 2009

Hemma


Sonen kom hem utan en massa sura miner. Jag hade laddat upp för en konfrontation och ett ifrågasättande av mina beslut, men han var till och med lite lättad över att vara hemma. Skönt. Jag ska föreslå sovmorgon och brunch i morgon, så får vi bägge lite lugnt och en frist innan vi börjar träta på varandra igen. =)

7 kommentarer:

A sa...

Härligt att det inte blev tjafs när han kom hem. :)

Jag hoppas ni båda får en mysig fredag.

Kramar

~Sol~ sa...

Tack, vännen. Hoppas din sista arbetsdag innan semestern inte blir allt för ansträngande.

Kramar

hRaven sa...

sorry sol om jag snor av din plats för att säga ett och annat till Kanelen :) tror du ursäktar mig utifrån vad jag ska skriva härnäst:

hallå där!
fixa så at man kan kommentera dina skriverier utan att behöva fixa google konto... vad fan. Massa saker som bara försvinner ut i etern utan att jag kan kommentera det du skriver... jaaa... vägrar googlekonto heöt enkelt... Ett alternativ är ju den jag har.. att du accepterar saker innan de kommer upp på nätet. Finns tydligen det alternativet också.

Sååå tack för lånet kära sol. började bli lite irriterad över det där... hehe..

~Sol~ sa...

hRaven, du är välkommen till platsen. *S* Vi kan ju inte ha en irriterad hRaven i cybern heller. *hehe*

A sa...

hRaven - Mja det kan jag väl göra.

hRaven sa...

tackar och bockar :)

Bika sa...

Jag har letat och letat efetr den där jäkla kameran. Men hittar den ingenstans!
Jag har en laptop, så när jag satt och lade in bilderna på datorn så satt jag i dotterns säng, och däri ligger den inte nu.. Men jag ska ägna helgen åt att tokleta!

Hehe, ja, det känns lite skadat om inte annat att springa i denna värmen. Mygg var det också, ungefär tio tusen. Skönt att du slapp monstret vid hemkomst :D