onsdag 8 juli 2009

Livscoach


Den här annonsen finns på aftonbladets nätsida. Den får mig alltid att höja på ögonbrynen. Jag hoppas att ingen går på den.

Alltså... här är en kille som gör allt för att stå kvar i rampljuset, trots att han egentligen inte har något eget att komma med. Han predikar visserligen och är tydligen en uppskattad predikant inom sitt (relativt begränsade) forum, men sen då? Han fick berömmelse pga av sin fru och en hel del konstigt beteende. Efter skilsmässan dalade hans privatekonomi, han fick svårare att hålla sig kvar paparazzis intresse, hans populäritet hos sin församling fick sig en törn... Hur löste han allt detta då?

Även om man tar allt som står i tidningarna med en nypa salt verkar det ändå som om han dejtade diverse kända kvinnor som hade paparazzis öga på sig, han började elda sina predikningar med fanatisk iver och när kronofogden knackade på dörren gifte han sig bort från sina ekonomiska bekymmer. Jag säger inte att det inte finns kärlek mellan de numera äkta makarna, men det känns lite väl kommersiellt och penninghungrigt att bjuda med, betala för och posera för en skvallertidnings fotograf och skribent under sin smekmånad.

Livscoach. Jo, han har säkert många tips om hur man fångar in en rik kändispartner. Eller om hur man i god tid twittrar om att man ska gå på bio med sonen så att paparazzi hinner dit i tid för att ta sina kort.

Cynisk? Jag?

2 kommentarer:

Ullis sa...

hahaha åh snälla Runar, visa mig livets väg!! :D

haha, jag är helt lost.. jag har ingen ANING om vem han är gift med.. har inte ens hört ATT han gift sig.. senaste jag hörde hånglade han med hon tv4-anorektikern.. de Paula? :D men, jag tar det som nåt positivt att jag inte hänger med i det där :)

~Sol~ sa...

Ladyn, om han får visa dig livets väg väljer jag att gå en motsatt väg än du, bara så att du vet. *S*

Han fångade in någon miljonärska. De gifte sig i augusti förra året. Detta är artikeln som fanns i AB om det hela. Jag är mäkta impad. Han håvade in över hundra tusen på att sälja exclusive från inne i kyrkan. Inte alls kommersiellt. ;)

Men jag undrar ju lite över nya frun. Hon är god för si så där 30 mille. Varför i all världen går hon med på all den där mediacirkusen och fläkandet för, enligt hennes ekonomiska situation, småpengar??? Jag fattar verkligen inte...

Och jag har egentligen inte följt med aktivt jag heller, men jag minns att det var uppschaussat när det väl begav sig med bröllop etc, så jag antar att något fastnade.