tisdag 14 juli 2009

Finns inga ord...

Sonen hade på eget bevåg bestämt att han skulle umgås med sin pappa under kvällen. Han skulle till och med sova där. Han ångrade sig. Han var hemma vid kvart i nio och proklamerade att pappan nått nya höjder i att vara asocial.

Telefonen ringde nyss, vid kvart över tio. Det var sonens pappa. Han ville bara meddela att sonen gått därifrån.

Eeeeehhhhh...?

Snabb kille....

8 kommentarer:

Lina sa...

haha, vad bra. var det inte denna helg han skulle bo där? haha. bra uppvärmning det där :P

eller nä, vänta. var det förra helgen??? man blir helt mos i hjärnan av att jobba natt juh :/

~Sol~ sa...

Lina - han ska vara där i helgen som kommer. Det bådar inte gott... =P

Anonym sa...

Men på något sätt kom väl sonen till? Något måste det ha varit som var attraktivt för att det ska bli ett barn? Pappan borde troligen ha varit lika social, snabbtänkt och personlighet när barnet blev till som nu?
Dessutom ska det betänkas att ens barn är 50% pappa och 50% mamma. Att dumförklara den ena eller andra föräldern är, lite långsökt, ändå att klanka ned lite på barnet.

Anna sa...

Jeez..

~Sol~ sa...

Anonym - barnet blev till precis som barn brukar bli till. Inga konstigheter där inte. Och ja, det fanns saker med honom som attraherade mig då. Det finns fortfarande bra saker med honom idag. Det finns sedan något som heter utveckling. Det är inte alla som följer med i den. Vissa är i tiden utan att förstå att man måste leva i tiden för att kunna utvecklas. Tyvärr visar han sina sociala kunskaper och vilja att umgås väldigt sällan och tyvärr visar han inte sin son dem tillräckligt ofta.

När du säger att jag indirekt klankar ner på barnet genom att påpeka pappans brister är du ute och cyklar. Visserligen noterade jag att du skrev att det var långsökt, men hur man än ser det är barnen blir sig själva. Naturligvis har de drag av bägge föräldrarna, antingen fysiskt eller personlighetsmässigt, men de är absolut och otvetydigt sig själva.

Ullis sa...

hahaha någon som har en pinne i röven och dessutom inte vågar vara annat än anonym? :D funny farm, here we come!

nå, du vet vad jag tycker i frågan.. idioti. fullkomlig idioti.

~Sol~ sa...

Ladyn - folk har rätt till en åsikt. =D

Ullis sa...

hahahahahhaa klockrent :P