onsdag 21 januari 2009

Tinnitus


Jag var hem till en kompis efter jobbet idag för att hjälpa henne med lite ordvrängeri för ett officiellt dokument. Jag gillar ju att slänga med ord, så tillsammans fick vi ihop ett rätt bra dokument. Iaf hoppas jag det. =P

När jag gick därifrån valde jag en väg som tar mig förbi ett hyfsat stort, öppet fält. Halvvägs förbi hör jag plötsligt avlägsna säckpipor i en för mig okänd melodi. Jag gillar säckpipor, så jag ler brett där jag går. Leendet minskar dock efterhand. Tio minuter senare hör jag nämligen fortfarande säckpiporna i oförändrad styrka. Konstigt nog hör jag dem även över trafiken vid korsningen mellan Skallberget/Gideonsberg. Där hör man ju inte ens om telefonen ringer då den är inställd på maxat ljud. Jag hörde till och med säckpiporna när jag var i trapphuset. Bara att konstatera.... Tinnitus.

Nåja, det gick iaf över då jag steg in i mitt hem och mina öron blev våldtagna av ett mindre rytmiskt dunkande på de där satans trummorna som står i mitt vardagsrum. Grabben och hans kusin spelar Rock Band för fullt. Lugn och ro, vad är det...?


Jag har förresten provat spelet en gång nu. Både trummorna och gitarren. Som en lugn och metodisk människa måste jag erkänna att jag mest blev stressad. Jag ska prova några gånger till innan jag bestämmer mig om jag gillar det eller inte, men första gången var bara kul för grabben som kom av sitt eget spelande för att han skrattade så mycket åt mig. =P

4 kommentarer:

A sa...

Hah! GH är roligt som fan. :D

~Sol~ sa...

Jag antar att jag har för dålig koordination. *S* Jag får träna.... och då helst i smyg. =P

Anonym sa...

Trist att det var tinnitus...det hade varit mycket trevligare med säckpipeblåsare ju :-)

~Sol~ sa...

Tja, det gick över, så jag fick en trevlig melodi i skallen när jag gick hem. Varför jag inte hade min mp3 på är helt obegripligt, men detta funkade ju också. =)