torsdag 22 januari 2009

Orka

Jag orkar inte. Jag har legat under två plädar och haft en tröja över det, ändå fryser jag. Skallen dunkar och jag känner att all kraft är borta. Jag orkar inte vara en bra mamma, pula med hemmet, fixa disken etc. Jag orkar inte!

6 kommentarer:

A sa...

Krya på dig.
God natt.
Kram

~Sol~ sa...

Tack, Kanelen.
Kram

Ullis sa...

men gumman, ibland FÅR man faktiskt inte orka1 det är tillåtet!! sonen är i den åldern när man börjar koppla (även om jag inte gjorde det före 20) att mamma är inte bara mamma utan EN PERSON oxå.. så ligg du och ynka dig med gott samvete och krya på dig massor!
kram

~Sol~ sa...

Jag var vaken i hela tre timmar under kvällen, men överlät åt honom att ordna något att äta. Till slut skickade han mig i säng. *S*

Han vet att jag inte är kul att umgås med när jag får sådan huvudvärk. När han var yngre fick han gå till sin pappa då, men nu fixar han sig ju själv. Jag vet ju det, men det är ändå inte kul när mammaskuldkänslan slår till. Helt obefogad dessutom eftersom jag ju alltid annars ser till att han har det han behöver etc.

Anonym sa...

Låter som fler än jag haft en tung vecka... Hoppas du mår bättre och att du får en ok helg plus att sonen slutar kräkas snart :)
Kram Therese

~Sol~ sa...

Min helg lär inte innehålla det kalas, den middag och den bion jag planerat, men lugn och ro vore tacksamt utbyte mot de sakerna. Tack för omtanken.
Kram,
Yvonne