måndag 25 maj 2009

Redan?


Jag är dålig på att vara bitter och se saker i enbart svart. Jag håller redan på att acceptera läget och inse att det bara är att göra det bästa av det. Det kommer bli tufft, det kommer saknas en del och det uppskattas inte, men att gå omkring och grubbla kommer inte göra något bättre. Svära tänker jag fortsätta göra men utöver det ämnar jag ta mig igenom detta utan att bli galen av bitterhet. Punkt slut!

Förresten, jag har äntligen tagit mig i kragen och bokat tid hos läkaren för att kolla min fot. Lika bäst att få det gjort. Det jag trodde var en sträckning ger inte med sig och hur fånig jag än kommer att känna mig när jag förklarar att jag haft ont sedan jag höll en gersåg på plats med fötterna så måste den tyvärr ändå kollas. =P

2 kommentarer:

Virvelvinden sa...

Det är rätt sätt att tag i det som man har framför en, på nått sättgilla läget och se till att man klarar det.
Får lite dåligt samvete för det var ju mitt fel att du girade. Hoppas att det går bra hos läkaren

~Sol~ sa...

Ja, om man gräver nedåt finns det ju ingen ljusning på saker, så det är lika bra att se framåt med huvudet högt istället. =)

Klart det inte är ditt fel att jag har ont i foten! Jisses, jag klarar av att göra illa mig på de mest underliga sätt utan någons hjälp. *S* Det blir nog bra om ett tag, men jag ska kolla den för säkerhets skull. =)