lördag 16 maj 2009

Möten


Sedan jag började använda nätet har jag lärt känna en hel massa människor jag annars inte skulle komma i kontakt med. Visst har det figurerat en och annan knepig människa som snabbt blivit bortvald när knepigheterna blivit allt för... ja... knepiga, men överlag har jag haft tur i mina nya bekantskaper.

Jag är inte räddhågad utav mig utan väljer att träffa en del av dem jag pratar med. Det har berikat mig liv på många sätt. Några har visat sig inte alls motsvara den bild av dem jag målat upp i min skalle medan andra är på pricken som jag tänkt mig dem. Den förstnämnda gruppen brukar till en börja vara svår att förlika sig med. Det tar lite längre tid att knyta an till dessa människor och en del faller bort helt eftersom de är så himla olikt det jag trott. Av den andra gruppen är det få som faller bort. Dem har jag ju en väldigt positiv bild av, en känsla av att jag redan känner dem och att det enda som saknats är att vi inte träffats. Den gruppen är störst.

Internet är inte ofarligt, men de allra flesta människorna man möter där är människor utan någon dold agenda. Folk som, precis som jag, vill skriva av sig, prata, lära känna nya människor. Vanliga "svenssons" i den bemärkelsen att de är just vanliga. Ett stort tack till de där datanördarna i Silicon Valley som ville kunna kommunicera genom datorerna trots att de satt i samma rum. =P

6 kommentarer:

marbor sa...

Är det nu jag ska känna prestationsångest?...*S*

Anna sa...

Undrar exakt hur knepiga de knepiga bortfallingarna varit.. *knepig*

~Sol~ sa...

marbor, nix, ingen prestationsångest här inte. *S* Jag tar folk för vad de är. =)

~Sol~ sa...

Rockern... trust me, de har varit oerhört ovanligt knepiga. *skrattar*

Ullis sa...

hahahaha jag vet HUR knepiga :D:D:D tänkte direkt på våran gemensamma bekante alkisdvärg ;P muahhaha.. och får lite ångest över att jag inte lever upp till bilden man har av mig o_O

~Sol~ sa...

Ladyn, mmmmm, den snubben är onekligen lite väl knepig. *asg* Äsch, du får helt enkelt acceptera att jag i övrigt är väldigt tolerant. =)

Kram