tisdag 13 oktober 2009

Börjas det igen?

Jag försökte sova inatt. Det var seriösa försök. De funkade inte. Jag har märkt att antalet timmar jag sovit de senaste nätterna minskar för var natt. Jag har försökt slå ifrån mig vad det kan betyda, men efter den gångna natten är tecken alldeles för starka för att jag inte ska tänka "insomniaperiod på gång".

Håll tummarna för att det bara är normala svårigheter att sova och inte början på en ny period.

4 kommentarer:

Ullis sa...

jag håller alla tummarna jag har! bägge alla!

bika sa...

låter jobbigt det där. haha så du bor för långt bort för att komma och diska för kaffe? om jag slänger in en bulle med då? och en pulkatur i den uppländska snön :D

~Sol~ sa...

Ladyn - tack. Uppskattas. =)

bika sa...

hehe visste väll att en pulkatur skulle locka :P
men nu har jag tagit mig i kragen och diskat själv faktiskt! ännu ett friskhetstecken månne?

sagan om isfolket är en oerhört bra serie, men håller med om att vissa böcker är rent av snaaarkiga. sen gillar jag inte riktigt den förkärleken hon har för lite halv-incest. kusiner och släktingar längre ifrån som gifter sig, visst, men i boken Trollmåne om Linde-Lou och Christa och även senare när de två är med så blir jag lite lätt äcklad.

demonernas fjäll är även en av mina favoriter :) men jag håller med; hon skulle allt ha hållt sig själv ute ur böckerna, det förstörde verkligen en hel del ja. alla jag pratat med om detta har hållt med. dumma margit.