tisdag 27 oktober 2009

Ändringar

Jävlar vad lätt saker kan förändras...

Från att en kompis ville sälja sitt köksbord till mig och i så fall kunna ha det kvar tills i februari och få betalt då till att hon skulle komma med det vid sju ikväll och vill ha pengarna i handen till att hon ville komma vid fem istället till ett sms nyss om att hon kommer om tio minuter.

Jisses....

6 kommentarer:

Lina sa...

ojnevojne, snabba ryck. låter som värstaste pengaknipan.

~Sol~ sa...

Måste vara det. Men nu har grabben ett så gott som nytt köksbord när han väl flyger ut. =)

Ullis sa...

ja jo.. men du vet ju saker, så att människan beter sig sådär är väl inget konstigt, hon kanske inte är så klyftig ;P

~Sol~ sa...

Ladyn - Tja, det blev lite mer båttom än det var när vi först pratade om det hela. Det funkar ju för mig vilket som, så varför inte? =)

*annorlunda mamma* sa...

Kommentar på förra inlägget:

Bättre vampyrserier och filmer finns, absolut.. Men jag tycker det är ganska kul med denna serie.. Fast jag lär nog inte se säsong 2.. Varit in och läst vad som kommer att hända, och det var inte så intressant..
Sen är Alexander pratar svenska så är det så kul, men bäst är när någon annan i serien ska prata svenska.. Jag håller på o dör av skratt...

~Sol~ sa...

*annorlunda mamma* - Kan inte annat än hålla med. Men inte låter det som om han är infödd svensk, eller hur? Det blir en snits på det som låter som en amerikan som kan svenska. Är han månne uppvuxen där borta i väst? Men jag skrattar också, faktiskt. Svenskan ska verka så exotisk. =P

Jag har sett de första avsnitten i säsong två och är inte överdrivet imponerad av dem heller. Du missar inget om du skippar dem.

Hoppas du mår bra.
Kramar om