onsdag 1 april 2009

April, april...


Hittills har jag inte läst en tidning eller pratat med någon, så jag har inte ens behövt fundera på om det är något lurt på gång eller inte. Jag brukar iofs inte råka ut för något sådant heller, men tidningarna har ju som regel något sådant de tror att folk ska gå på. Eller tror förresten... väldigt många trillar ju dit och blir alldeles upprörda över de fåniga sakerna de hittar på. Lustigt egentligen, att en sedvänja från 1500-talets Frankrike ska leva sig kvar så länge...

Jag hade naturligtvis lyckats vända på dygnet efter min sovmaraton, så jag somnade inte förrän vid fyra i morse. Jag valde ändå att gå upp vid halv nio, så att jag kan somna ordentligt ikväll. Imorgon ska jag äntligen jobba igen. Kommer kännas knäppt att jobba en dag och sedan ha fredag igen. Rullstolsdans efter bara en dag, kan det bli bättre? =D Idag ska jag ägna mig åt lite städning.

Fy helsicke så det ser ut här hemma. Uppenbarligen går jag omkring och slänger saker omkring mig när jag sover. Eller så har tonåringen här hemma tagit tillfället i akt när morsan inte kan säga ifrån. Bara att välja...

2 kommentarer:

Ullis sa...

men det blir sådär.. alltså det är så för mig med, när jag mår skit eller INTE ÄR HEMMA... då blir det stökigt!! alltså.. katterna måste plantera ut stök medans jag är borta, som hämnd över min frånvaro.. för hur fan kan det bli stökigt när jag sover eller inte är hemma!!

~Sol~ sa...

Ladyn, det är ett mysterium! Jag skyller visserligen en del på grabben, men det förklarar inte att det kan se ut så efter att jag varit själv och knappt varit hemma/legat sjuk/inte gjort något speciellt. *S* Men det brukar bara vara i någon dag innan jag får tuppjuck och gör något åt det. =)