tisdag 14 april 2009

Pillret


Jag håller på att läsa en bok av Ingrid Carlberg som heter Pillret. Den handlar om psykoanalysen och, mer specifikt, psykofarmakans uppkomst. Den är väldigt intressant faktiskt. Jag var lite rädd för att den skulle vara torr och trälig att läsa, men den sög fast mig ganska omgående.

Nu har jag visserligen inte läst så många sidor i den ännu, men den kommer troligen vara utläst ganska snart. Kanske inte denna vecka eftersom jag har galet mycket att göra, men säkerligen veckan efter. Någon som är intresserad av att överta den efter mig? Jag spar bara på hårdryggar, så den kommer att bli bortskänkt när jag är klar. Först till kvarn gäller.


Här kan man läsa mer om boken om man är intresserad.

4 kommentarer:

marbor sa...

*räcker upp handen*

Dessutom har jag med ljus och lykta letat efter "Matildas sista vals" som du rekommenderade förut. Den verkar ha utgått ur de flesta sortiment.
Men om du har den till utlåning så skulle jag bli riktigt glad :-)

~Sol~ sa...

marbor, du är först till kvarn, så boken är din. Om du bara skickar mig din adress på ladysol@live.se så skickar jag den till dig så snart jag läst ut den. =)

Ja, jag har ett ex av Matildas sista vals du kan få låna. Jag vet till och med vart jag har den. Men om du ska ha bägge kanske du hellre vill ta en biltur till storstan och ta en fika samtidigt som du hämtar upp dem...? Men vill du hellre ha dem på posten är det naturligtvis inga problem. =)

marbor sa...

Jag kan absolut åka till V-ås och fika :-) det gör jag jättegärna.
Ska bara kolla upp när det kan passa.

Kul! :-)

~Sol~ sa...

marbor, denna vecka är som sagt galet full av grejer, men det lugnar ner sig efter det så kolla din agenda så bokar vi in en dag/eftermiddag/kväll. Verkligen kul! =D