torsdag 30 april 2009

Varför?


Visserligen är jag en av de som tycker att det är kul att tanten äntligen får utdelning på sin dröm och att hon faktiskt låter himla bra när hon sjunger, men detta är väl att överdriva?

11 kommentarer:

A sa...

Kärringen är överskattad. Ju mer jag läser om henne, desto mer övertygad är jag att hon inte är så bra som hon framstår att vara.

Hela grejen är bara så hypad och allt grundar sig i att hon inte har ett fördelaktigt yttre.

Jack Sparrow sa...

Hmm,jag lovar och svär(eller enbart svär),jag ska aldrig intervjua den här kärringen,aldrig! Ha det bra.

~Sol~ sa...

Kanelen, överskattad eller inte, jag är ändå glad över att hon vågar och vann. Inte själva tävligen eftersom den inte är avgjord ännu, men över alla som bespottat henne under åren. Jo, hon är den fula ankungen, helt klart. Och visst är allt hypat. Ändå är jag glad för hennes skull. Men jag anser även att det gått för långt.

~Sol~ sa...

Jack Sparrow, vaaaa? Går du frivilligt miste om en chans att sola dig i hennes sken? *L*

Ha en bra Valborg!

Ullis sa...

sånt där gör mig så vansinnigt upprörd.. so, fula folk kan sjunga... och?! jag är ful, sjunger BETYDLIGT bättre än det där, och ja.. well.. jag tycker inte att jag HELLER bör hypas sådär.. tycker det är äckligt. för hon är inte speciellt duktig ens.. bara det att hon inte låter som en full rumänsk skogshuggare (när hon ser ut som en) som gör att folk är så jääävla begeistrade. nej. idioti.

A sa...

Ladyn - Jag vill höra dig sjunga. Fixa demo eller banda något och lägg upp i bloggen.

Ullis sa...

*invaderar Sols blogg med OTinlägg*

Kanelen: jag har en skiva nånstans där jag är med.. har solo på ett par låtar.. kan leta fram.. sen har jag lite mer trams nånstans.. men jag är ju klassiskt skolad, så nå rockenråll blire inte :P

~Sol~ sa...

Ladyn, jag skiter fullkomligt i om hon ser ut som någon som inte utvecklats ordentligt eller om hon inte sjunger som en ängel, det jag är glad över är att hon faktiskt får möjlighet att trycka till de där idioterna i hennes liv som inte fattar att det är tillåtet att vara annorlunda. Om det sedan sker genom att hon hypas till max är det ju lite sorgligt för allas 15 minuter tar förr eller senare slut och då står man ofta där med en känsla av tomhet. Men oavsett så är jag glad för hennes skull.


*instämmer i Kanelens förfrågan om att få höra Ladyn sjunga*

A sa...

Ladyn - Jag förväntar mig inte rock'n'roll. Jag förväntar mig en stabil sångröst. Show it to me baby!

Bika sa...

Har någon sång fått höras?

~Sol~ sa...

Bika, inte ännu. Håller tummarna för att det snart sker. =)