fredag 24 april 2009

Inte riktigt rätt

Min kära mor är rätt pysslig av sig. Hon har lyckats hitta några saker hon utöver riktigt bra och jag har fått några fina saker av henne. För några månader sen bad jag henne göra en drömfångare åt mig. Jag visar bild på det jag ville ha. Jag beskrev den väldigt tydligt och var noga med detaljerna. Jag ville ha en liten, i brunt och inte allt för prålig. Jag vill kunna sätta upp den ovanför sängen uan att den dominerar rummet, väggen eller ens sänggaveln. Den ska bara finnas.

Detta är vad jag fick...


Jo, det är en drömfångare. Eller iaf en tavla av en drömfångare. Broderad. I gult. Men guldram. Och jag känner att jag måste ha den uppe ett tag eftersom hon gjort sig omaket att brodera sattyget. Försökte pracka den på grabben, men han är smartare än han ser ut. Murphy igen...

5 kommentarer:

Anna sa...

Hahahaha.. Det där är SÅ jävla roligt! Och så omtänksamt och snällt att man inte KAN dissa den!
Är det riktiga fjädrar på? *hihi*

Ullis sa...

hahaha jag tycker jättemycket om den där, den är ju så söt! och det ÄR roligt. somfaan :D

hRaven sa...

*ler*
jo, det som man själv ber om är inte alltid det man får för de har en tendens att ge en det som de själva tycker om.
Du glömde skriva måtten ;)

marbor sa...

Tycker den är fin jag :-)
Men jag kanske är jävig eftersom jag själv gillar att brodera :-)

~Sol~ sa...

Rockern, klart det är riktiga fjädrar, annars skulle den ju inte kännas äkta. =P


Ladyn, hade jag bett om en tavla i A4 storlek vars ram glittrar i solen hade jag säkerligen älskat den. Faktiskt. Men det är inte alls vad jag bad om.


hRaven, troligen var det lättare att brodera denna (där ramens yttermått är 23x32 cm) än att knyta de där små intrikata knutarna som ska finnas i en drömfångar så jag kan kanske förstå hennes val. Men jag ville ju ha en RIKTIG!


marbor, jo den är absolut fin. Egentligen. Men nu sitter den absolut inte ovanför sängen eftersom den dels inte alls passar in i rummet och dels är alldeles för stor. Jag är dessutom inte så himla förtjust i guldramen. =P Jag får väl pina mig ner till marknaden och skaffa mig en liten drömfångare att ha över sängen sen istället och ha denna på väggen där den redan sitter. =)