torsdag 26 november 2009

Vem?

Richard Ulfsäter

Rubriker är roliga. Bara att konstatera.

"SVT-stjärnan berättar om när han greps i en knarkrazzia".

Jag har läst artikeln och förstår att det måste ha varit traumatiskt för sagda person att polisen vetat om att leta efter, hittade de olagliga substanserna och att han till råga på allt fick ett straff för att han haft dem i sin ägo. Herregud, vad tänkte polisen på egentligen, som gav sig på en SVT-stjärna...?

Stjärna förresten...? Jag har ingen aning om vem fasen han är. Jag har kollat på tv lite oftare på sistone, men den personen är helt främmande för mig. Kan man vara en okänd stjärna?

2 kommentarer:

Spasm sa...

Hah!
Liknande händelse skedde för ett gäng år sedan då det stod på löpet att en artist hade blivit ertappad med knark.

Det visade sig sedermera att det var en roddare till The Boppers.

Beträffande Ulfsäter så blir man inte automatisk 'TV-stjärna' bara för att man medverkar i en kass komediserie. 'C-kändis' borde ha varit den rätta benämningen istället.

~Sol~ sa...

Alex - Sådant händer hela tiden. Den och den kändisen gjorde det och det... men när man väl talar om vem och vad de gjort är det ingen som fattar varför det blev rubriker. Otrolig nyhetstorka, eller?

Se bara på den ökända "Skogsturken". Även han har blivit en C-kändis. Lite ofrivilligt kanske, men ändå. Nu, hela sex år efter att det hela hände, har det åter igen blivit en nyhet som florerar på massor av sidor. OK, det var roligt i början men nu är det mest pinsamt. Speciellt när man är från Västerås. =P