måndag 23 november 2009

Helgen klar


No more...?

Trots jobb och en del måsten har jag haft en bra helg och till på köpet varit på krogen. Resterande -73´or hade återträff på BMB (rysligt ställe) och jag äventyrade mig ner dit. Det var kul att träffa så många gamla vänner och bekanta på en och samma gång, dansa och ha allmänt kul. Allt var inte rosenskimrande, men det berodde en del på alkohol och stället i sig. Sånt är livet. =)

Innan vi gick ner skickade jag grabben till pizzerian eftersom jag varken kände för eller hade tid att laga mat. Han skulle ha en valfri pizza till sig själv och kom hem med just det... och en färsk franska. Pizzabagaren tyckte han kunde ta med den hem till mig, nämligen. Det var en intressant upplevelse, speciellt med tanke på att jag annars inte går in där mer än någon gång i månaden. Nåja, brödet var både gott och uppskattat. =D

Jag sover fortfarande dåligt, men ett plus i det hela är att det inte längre beror på att jag hostar mig igenom nätterna. Visserligen får jag någon enstaka hostattack om dagen som river och sliter i bröstkorgen, men det verkar ändå finnas ett slut på eländet inom en snar framtid. Skönt. =)

Jag borde veta bättre än att gå ut när jag har jobb-helg. Klart som sjutton klientelet väljer att vara på sitt sämsta humör och få sina mest spektakulära utbrott när man är aningen trött. Jag blir så sällan bakis att det inte ens gills och igår var inget undantag. Jag mådde bra men var trött efter tre ofrivilliga nätter utan sömn och sedan en självvald natt då nattsömnen blev kraftigt förkortad. Igår var alltså en toppendag. ;)


Undrar om jag ska baka saffransbullar. Det vore himla gott. Orkar jag det....?

2 kommentarer:

Spasm sa...

Orkade du knåda till slut?

~Sol~ sa...

Ja, degen står på jäsning nu. Ska snart baka ut den. =)