måndag 22 februari 2010

Ett steg framför det andra

Privat foto. Dessa träd står precis vid E18, med tillhörande avfart, en mack, en skola och hyreshus i direkt anslutning till dem. En bild ljuger inte, sägs det. ;)

Idag har jag fått motion så det heter duga! Jisses. Enligt eniro har jag promenerat sammanlagt 1,1 mil idag. Nu vet jag inte hur tillförlitlig eniro är gällande avstånd, men jag vet att det kändes som närmare två mil eftersom det inte var helt bra plogat hela sträckan. Vissa ställen kändes aningen längre än de egentligen var och gjorde att det tog onödigt lång tid att komma fram. Men åh, vad vackert det är med all denna snö! Jag älskar det.

Håret - Ja, vad ska jag säga? *S* Det är ljusare. Men det är en lite rödlätt nyans som jag själv inte är helt nöjd med. Ladyn däremot tycker den är snygg. Jag hoppas på att det kommer bli som sist, så att färgen lägger sig lite efter några tvättar och någon inpackning eller två, men troligen kommer jag göra slingor om några veckor. Vill ju inte stressa håret allt för mycket genom att göra det direkt, så jag får ha lite is i magen. =)

1 kommentar:

Ullis sa...

det är tokfint! och du passar i det! nästa gång blir det precis som du vill ha det, är jag helt säker på, men tills dess är du jättefin ^^ vi fixar! kram!