måndag 8 februari 2010

Bonus


Jag har äran att få ta del gemenskapen hos min ex familj trots att det nu är en del år sedan vi separerade. Jag kan inte annat än se mig själv som vinnare i den situationen. Nu menar jag inte separationen eftersom vi bägge är förlorare i att det inte funkade, utan gemenskapen.

Den värme jag känner när jag pratar med dem, träffar dem eller tänker på dem är värd allt. Lördagskvällen var så himla trevlig. Att bara sitta och ta det lugnt, känna sig som hemma. Det är likadant när jag är hos föräldrarna. I över tio år har de tagit mig till sig och även om vi just nu träffas mindre än tidigare känner jag ändå att jag alltid är välkommen, precis som de alltid är välkomna hos mig.

Jag har även vunnit gällande mat. Pörkult (det vi kallar gulasch), wienerschnitzel, tarunja (har ingen aning om egentlig stavning med det är lite som bülgur), fyllda paprikor och en hel massa annat har funnits på menyn under åren. Det är främst farmor som bidragit med detta. Efter att ha sett henne göra dem tvekar jag inte att själv göra langos ikväll. Superlätt ju.

Ja, jag är en vinnare i denna situation.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Langos.. Jaaaa.. gu va gott.

~Sol~ sa...

ia - Ja, det VAR gott! =)