onsdag 9 december 2009

What goes around comes around


Jag har alltid trott på den devisen. Jag ämnar fortsätta tro på den. Det som händer just nu är en parantes. Jag har inte förtjänat det, men jag kommer ta mig igenom det. Det som följer borde vara bättre eftersom jag ju förtjänat det iaf.

En ny dag. Nya möjligheter. Fan hamnar inte på väggen förrän jag målar dit honom.

3 kommentarer:

Ullis sa...

det kommer alltid ske undantag oavsett.. för min del handlar det om att jag haft negativ inställning till saker i många år, och gjort väldigt mycket jag inte är stolt över, så mina såna grejer är okej..

jag vet varför jag betalar, och jag accepterar det. För, i slutändan har karma visat sig vara snäll mot mig, och ger mig underbara saker i princip varenda dag för att jag har valt att ändra mig, att bli en bättre jag :)

för din del? eftersom du är den bästa personen jag vet så är jag lite tveksam till att du betalar för tidigare synder.. det måste vara nåt missriktat som skulle in till grannen eller nåt sånt *S* finns nog en orsak, vi ser den bara inte just nu.. *krama om*

~Sol~ sa...

Ja, det sker alltid undantag. Livet funkar så. Allt är inte rättvist. Faktiskt är rättvisa något vi människor hittat på. Världen i sig har ingen aning om vad det är.

Jag har mina brister, jag också. Helt klart. Men man vore ju hemsk redan innan man föds för att det ska lassas så mycket skit som funnits i mitt liv. Är det kanske det som kallas arvssynden? =P

Kram!

ullrika sa...

när du känner för att måla dit honom så se till att ha grundat med den där Lady-färgen (alltså inte kommentörskan här ovanför, utan Jotuns rätt dyra väggfärg) dom gör reklam för på TV. då är han lätt att tvätta bort!

i övrigt är jag av samma uppfattning som du. eller iaf hoppas jag att det ska vara så...


ps. apropå arvssynd så är ordverifieringen för mig här nedanför lämpligt "janti" :D