lördag 5 december 2009

Jag orkade...


... inte bara att ta mig ner på stan utan även att träffa Hans mamma för första gången också. Det blev senare än jag tänkt mig, men de fick äran av att krossa mig i Gin Rummy innan det äntligen blev dags gå lägga sig. Sova?

Nej, ni vet hur det är när man inte har så många tillfällen att vara ensamma. OK, alla som har livlig fantasi kan stänga av den nu, bara så att ni vet. Vi utnyttjade faktiskt tiden till att prata. Inget annat. Men det blev ett väldigt bra prat. Inte så att det egentligen fanns några oklarheter eller så, men det finns ändå fler klarheter och ingen osäker mark nu. Fortsätter vi så här kommer detta verkligen att bli något värt att satsa all in på.

Tyvärr blev en olycklig konsekvens av vårt nattliga samtal att sovtimmarna inte blev så många. Naurligtvis var lördagen uppbokad med en del som skulle göras. Jag har haft en väldigt trevlig eftermiddag med M, som bl a hjälpte mig så att jag kunde handla och sedan bjöd på mat, och en likaledes trevlig glöggkväll hemma hos syrran, Jag orkade inte ens tänka alkohol, så jag drack någon mugg glögg och höll mig sedan borta från sådana drycker. Jag var för trött för att engagera mig.

En snabb genomräkning avslöjade att jag sovit hela 9 timmar på tre dygn. Min skalle börjar säga ifrån. Det är söndag i morgon och jag borde tvätta. Jag vet inte ens om det finns tvättid, men jag borde verkligen gå ner och kolla. Jag ska. Snart. Om en stund. När jag vilat lite. Det vore verkligen skönt om det inte finns någon tid. Då kan jag sova bort hela min söndag. Vilken utopi...

2 kommentarer:

Spasm sa...

Vad du och din Han gör när ni är ensamma har ju inte vi läsare med att göra, så det behövs inte förklaras något. :)

Var den där glöggen god? Jag minns förra årets som var blåbär som jag då inte tyckte var så mycket att hurra för. Det var väldigt svårt att att urskilja en blåbärssmak på den. Min favorit hittills är den från -07. Den minns jag än idag. Den hade en väldigt angenäm smak av kanel och havtorn. Den glöggen passade väldigt bra till pepparkakor.

Beträffande dina sömnsvårigheter, så hoppas jag du kommer ikapp på den biten också.

Ha en fin andra advent!

Kram

~Sol~ sa...

Alex - Du har så rätt så och det är tveklöst inget jag i övrigt tänker delge, men poängen var just att vi hade en oerhört bra diskussion just den natten. =)

Årets glögg är, i mitt tycke, väldigt god. Den dracks kall. Till och med med is i. Ner med en clementinklyfta och njut. =D

I natt sov jag väldigt gott, tack. Förhoppningsvis innebär det att jag kommit över det värsta. Tack för omtanken. <3

Kram