måndag 19 april 2010

Morgonfunderingar

Den käre Pennywise är den enda möjliga symbolen för vår cirkus...

Fick lite sovmorgon i morse. Hur skönt och välbehövligt som helst. Har ju varit vaken länge på kvällarna och sedan uppe hyfsat tidigt på mornarna. Blir lätt så när jag druckit vin. Inte har jag förmånen att kunna sova ut ordentligt då inte. Nej, nej, jag blir rastlös en så där fyra, fem timmar efter jag somnat, oavsett tid det var, och är rastlös och läskigt pigg. Suveränt för alla i min närhet eftersom jag ordnar brakfrukost och donar innan de går upp. Själv skulle jag nog behöva sova lite mer men man gör det bästa av det.

Igår sökte Muhammed upp berget. Grabbens gudfar är pga av askmolnet strandad i landet. Han har varit överhopad med jobb och jag har knappt varit hemma. Kombinationen ledde till att vi inte träffats på alldeles för lång tid. Igår tog jag tjuren vid hornen och åkte hem till morsan, där han är inneboende. Eftersom jag ju var där för ca 1 ½ månad sen hade ingen, minst av allt jag, förväntat mig åka dit på något år eller så. Nåja, jag ville verkligen träffa honom, så jag är glad över att jag åkte dit.

Dottern är ett kapitel för sig själv. Cirkusen har inte lagt ner. Vi har fortfarande hedersplatser mitt i manegen.

På torsdag går jag på mitt första arbetspass. Jag tror de roat sig lite på min bekostnad. De vet att jag gillar att jobba eftermiddagar och kvällar. På torsdag börjar jag kl 6.30. Härligt, med en twist!

Snart kryssning. Det är med jobbet och jag ser fram mot den. I övrigt är jag inte överförtjust i kryssningar men någon gång ibland finner jag att jag faktiskt vill åka. Gänget som ska med är så där lagom galna att det kan bli skitkul, trots den allmänna schabbigheten som råder på båtarna.

Idag ska jag inte göra ett enda nyttigt dugg. Visserligen ska jag iväg en sväng men det är ett rent nöje och har inget med nytta att göra. Undrar om jag ska gå lägga mig och vila en stund till...?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Själv så aktar jag mig för båtar.. usch och fy.. inte för jag är rädd, utan för att jag känner mig så "strandad".. =(

~Sol~ sa...

ia - Det är inte värre än att ha en utekväll i en annan stad. Jag åker inte ofta och har hittills aldrig varit packad på en sådan tripp. Ligger inte för mig. Vill ha mer kontroll än så. =)

HåkanBråkan sa...

Kontrollfreak ;)

~Sol~ sa...

HåkanBråkan - Hahahahaha... kanske lite. ;)

Ullis sa...

en varning hade varit fint för folk med clown-fobi.. :C kan inte läsa :C

haha hollow som verifiering o_O

~Sol~ sa...

Ouch. Sorry, käraste Ladyn. Jag glömde. *ledsna ögon*