fredag 23 april 2010

Bra och dåligt


Det är fortfarande full rulle.

Jag började jobba igår! Det var hur skönt som helst, trots att jag var övertygad om att gudarna skrattade åt mig när de anordnade den där slaskstormen, att min vinterjacka är hos Honom och jag sov hemma, trafikljusen som inte funkade, växlarna på cykeln som valde just tio över sex den morgonen jag försökte ta mig till jobbet i decimeterdjupt slask att krångla och att jag, när jag äntligen kom fram, var blöt, kall och fick vänta aslänge innan någon kunde komma och öppna åt mig.

Cirkusen verkar oändlig, men nu verkar de äntligen fatta allvaret i det hela och har omprioriterat det till ett akutärende. Min tilltro till myndigheten är dock lite för påverkad av tidigare erfarenheter att jag befarar att det i praktiken inte innebär någon skillnad. Vi får se. Det finns vissa saker i det hela som inte längre är orosmoment, men i det stora hela är det bara stort och jobbigt.

Vi planerar semester. Eller, för att vara mer korrekt, han pratar om att åka runt till olika ställen medan jag våndas över att ha råd. Visserligen tycker han att jag inte ska oroa mig över det ekonomiska eftersom han gärna står för det mesta, men alla som känner mig vet att jag våndas mer över den tanken än att inte ha själv ha råd. Vi kommer att behöva mötas på halva vägen. Tur att jag bara har en och en halv veckas semester på sommaren, då kan planerna inte bli allt för stora. =)

Nu ska jag iväg och jobba. Himmel vad skönt det är att kunna säga det. Underbart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är glad att du är glad.. <3

~Sol~ sa...

Tack ia! <3