onsdag 30 juni 2010

Hårt fall


De ringde från den skola grabben sökt in på till hösten. Det är samma skola han gick på förra hösten, innan han kände ett enormt behov av en sabbatsperiod. Jag fick intrycket av att det är därför de ringde, de kände igen namnet.

Han kom inte in. Visserligen ligger han på reservplats, men kontentan är ändå att han i nuläget inte kommit in. Hon som ringde ville veta mer detaljerat om varför han slutade hos dem i december och hur motivationen ser ut nu. Jag berättade som det var och är, rakt och utan krusiduller. Hon ska nu prata med rektorn och se hur landet ligger. Inga löften, men hon ville att vi håller kontakt nu framöver.

Jaha. Vad säger man? Klart som korvspad att vi hoppats på att han kommit in, utan knussel.

Fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

åååååh .... nu får vi hålla tummarna för att han kommer in !!!!!

*kram*

ullrika sa...

skit. där ser man. det lönar sig inte alltid att säga sanningen... blä. men han är reserv iaf? håller tummar då!!?

ps. facebook... jaa... jag har hållit mig därifrån så länge men nu är jag både där och fast. jisses, alla Farmvilleinlägg gör mig tokig, men därutöver finns det ju asamyket skoj! och korrespondenserna i loggarna kan i många fall vara bättre underhållning än det mesta! å du, äntligen flyttat till WP!! här ska snokas vidare. krams!

~Sol~ sa...

Anonym - Tack, håll tummarna hårt är du snäll. :)

~Sol~ sa...

Ullisen - Nej, det verkar inte spela någon roll nu. Jag försöker hålla humöret uppe, även om det är svårt när man inte får några besked. =(

Facebook är som sagt en egen värld. Mycket intressant finns det. *S* Du är välkommen att snoka hur mycket du vill. =)

Kram