måndag 21 juni 2010

Flytt?

Jag har funderat på att flytta min blogg till wordpress. Anledningen till det är att jag där kan välja att lösenordsskydda vissa inlägg. Att jag inte redan gjort det beror mest på att jag inte har ork att ta tag i det och att det jag faktiskt skriver ändå är rätt så harmlöst.

I fallet med hans dotter finns det ingen chans att hon läser det jag skrivit. Trots att hon vet att jag har en blogg så vet hon inte vart jag skriver, under vilket namn jag skriver och min dator är inte bara lösenordsskyddad, den är även inställd på att ta bort all tidigare historik var gång man stänger av den. Hon känner heller ingen som kan adressen.

Detta innebär dock inte att allt jag skriver är ok. Jag är medveten om det. Att jämföra henne med en amöba i vissa lägen är elakt. Men det är min blogg och jag är hellre elak där, där jag för de flesta läsare är relativt anonym, än att jag säger det direkt till henne eller proklamerar det offentligt. Det är min ventil.

Jag gör vad jag kan och ja, ibland gör jag fel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är nöjd med att kunna skydda mina inlägg... så det gör du rätt i.. för OM det skulle komma fram så skulle det vara katastrof.

~Sol~ sa...

ia - Jo, det är nog ingen dålig idé.